Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

20:00: SUPERLIVE - vinn biljetter till Sverige-England

superlive

Champions League och onsdag. Då drar Patrick Ekwall och Olof Lundh vidare på SUPERLIVE-turné. I kväll i Helsingborg har tittarna chans att vinna landslagströja, en dunjacka och biljetter till Sverige-England.

I kväll är det äntligen dags för SUPERLIVE på fotbollskanalen.se igen. Det innebär en Champions League-kväll med grymma tävlingar, sjuka klipp, live-intervjuer, telefonsamtal, de senaste fotbollsnyheterna, än mer tävlingar och speltips.

Den här gången tar sig Olof Lundh, Patrick Ekwall och Svenska Spels Mikael Stålbom till Harrys i Helsingborg för att bland annat möta upp förre MFF- och Blåvittstjärnan Joakim Persson som numera tränar Ängelholm i superettan.

Häng med i programmet så har du chans att vinna fina priser som en landslagströja, en dunjacka och 2 biljetter till Sverige-England på onsdag.

Annons

Programmet sänds exklusivt på fotbollskanalen.se mellan 20-23 och är perfekt att ha på samtidigt som du följer onsdagens Champions League med matcher med Barcelona mot Mikael Lustigs Celtic, United borta mot Braga, Chelsea och Juventus.

Eller, om du är i Helsingborg kan du passa på att titta in på Harrys och följa programmet direkt på plats.

SUPERLIVE - 20.00-23.00. Antingen på plats på Harrys i Helsingborg – eller på fotbollskanalen.se alltså.

Här är städerna vi har kvar att besöka SUPERLIVE i vinter: 7/11 Helsingborg, 21/11 Värnamo, 5/12 Linköping.

 

Publicerad 2012-11-07 kl 19:21
Live Blog Fotbollsgalan 2016
 

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto