Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mail om inloggning på ditt konto

Support

Foto: Bildbyrån

Har du fått ett mail med en ny inloggning på en annan ort så betyder det att någon obehörig har loggat in på ditt Fotbollskanalen-konto.

Vet du att det inte är du eller någon som ska ha tillgång till ditt konto så rekommenderar vi att göra följande:
•    Gå in på profilsidan. Där kan du välja att byta lösenord och logga ut alla enheter som är inloggad på ditt konto.
•    Byt ditt lösenord till något som inte är kopplat till dig som person, helst ska det innehålla stora- och små bokstäver, siffror och specialtecken.
•    Hade du tidigare ett lösenord som du haft länge och liknande på andra tjänster så rekommenderar vi också att du byter lösenord där samt inte har liknande lösenord.
•    Observera att platsen där inloggning har skett är inte alltid är helt exakt och beror på var IP-adressen säger att man är.

Publicerad 2018-10-11 kl 09:36
next recommended article
Nästa
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto