Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Mail om inloggning på ditt konto

Har du fått ett mail med en ny inloggning på en annan ort så betyder det att någon obehörig har loggat in på ditt Fotbollskanalen-konto.

Vet du att det inte är du eller någon som ska ha tillgång till ditt konto så rekommenderar vi att göra följande:
•    Gå in på profilsidan. Där kan du välja att byta lösenord och logga ut alla enheter som är inloggad på ditt konto.
•    Byt ditt lösenord till något som inte är kopplat till dig som person, helst ska det innehålla stora- och små bokstäver, siffror och specialtecken.
•    Hade du tidigare ett lösenord som du haft länge och liknande på andra tjänster så rekommenderar vi också att du byter lösenord där samt inte har liknande lösenord.
•    Observera att platsen där inloggning har skett är inte alltid är helt exakt och beror på var IP-adressen säger att man är.

Publicerad 2018-10-11 kl 09:36
next recommended article
Nästa

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto