TV: Ailton med comeback när Öis vann i cupen

Ailton Almeida gjorde i dag comeback i Örgryte.
Då tog Göteborgslaget en bekväm trea i svenska cupen.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Ailton Almeida firade mellan 2004 och 2006 stora framgångar med Örgryte i allsvenskan, men flyttade därefter utomlands och återvände först i vintras till klubben igen. I eftermiddag fick han börja på bänken mot Norrby i svenska cupen - men kom in i andra halvlek.

Örgryte var då redan i ledning med 2-0 efter mål av Alexander Bernhardsson strax före halvtid och av nyförvärvet Victor Sköld i den 48:e minuten till 2-0. Brassen kom därefter in i den 68:e minuten till stora applåder och fick avsluta matchen på planen.

Örgryte höll därefter undan och vann till slut med 2-0. Det innebär att Göteborgslaget just nu toppar gruppen före AIK med bättre målskillnad.