Stark vändning från 0-2 till 3-2.
Men Elfsborg fick bara en poäng mot superettanlaget IFK Värnamo.

Viktor Claesson (Elfsborg) mot storebror Martin Claesson (IFK Värnamo). Det var där fokus hade legat inför drabbningen på Ljussevekas konstgräs.

Brödrakampen fick dock ingen vinnare.

Det blev 3-3 sedan IFK haft ledningen med 2-0 i paus. Johan Svahn och Oscar Johansson målskyttar.

Elfsborg hade sin bästa period i inledningen av den andra halvleken.

49: Jörgen Horn gjorde 2-1 efter en hörna.

58: Viktor Claesson nätade på sin moderklubb, 2-2.

69. Simon Hedlund tryckte dit 3-2.

Siste målskytt blev dock hemmalagets Pär Cederqvist med drygt tio minuter kvar att spela.

I tabellen ligger nu Elfsborg två poäng bakom Kalmar FF, som besegrade Assyriska med 3-1. De två lagen möts nästa helg. IFK Värnamo är trea med en pinne.

I Kalmar gjorde Tobias Eriksson, Viktor Agardius och Marcus Antonsson mål. Assyriska reducerade till 3-1 sent, genom Tim Söderström.

Publicerad 2016-02-27 kl 16:27