Dalkurd sänkte Oskarshamn med 5-2 på hemmaplan.
I den första halvleken stod hemmalagets Oussema Ali för ett drömmål.

3:36

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Dalkurd-Oskarshamn i spelaren ovan.

Efter halvtimmens spel slog Oussema Ali till för Dalkurd. Han tog hand om en andraboll, och dundrade läckert in 1-0 mot Oskarshamn.

- Det var ett skott som hette duga, säger C Mores kommentator Rickard Jansson.

Men svaret kom kort efter.

Två minuter senare serverades nämligen Lucas Falcao av Balen Nouri. Brasilianaren skickade kyligt in 1-1.

En kvittering som hjälpte föga. I den 53:e minuten löpte Oskar Alvers in i offensivt straffområde och fick en vältajmad passning och kunde sedan placera in 2-1 för Dalkurd.

Det var en rejäl islossning för Dalkurd i den andra halvleken. Tiago Silva Sanchez stod för en fin individuell prestation vid kortlinjen i straffområdet och passade sedan till Ezequiel Montagna som satte 3-1. Med drygt 20 minuter kvar att spela utökade Dalkurd till 4-1. Fardin Rabet, 21, avlossade ett skott i straffområdet som styrdes via försvarare och ribba in i mål.

Det var inte över där. I slutminuterna gjorde Alvers sitt andra för dagen och Dalkurd vann med 5-2 efter att Oskarshamn fått in ett ytterligare tröstmål i slutet.

Dalkurd kan, trots segern, inte nå slutspel. Oskarshamn ligger sist i gruppen på 0 poäng.

Dalkurd: Vits-Hartzell, Alvers, Ntuli, Kargbo, Deprem, Ali, Rahmani, Rabet, Montagna, Sanchez

Oskarshamn: Hartmann-Dantas, Eriksson Ibragic, Bråholm, Crona, Falceo, Nouri, Busuladzic, Olsson, Jibodu