Djurgården krossade Morön - Lång med hörna direkt i mål

Svenska Cupen

Djurgården öser på i svenska cupen.
Mot Morön vann laget med 5-1, där Fanny Lång satte dit en hörna direkt i mål.

Under söndagen ställdes Djurgården borta mot Morön i svenska cupens gruppspel. Stockholmslaget vann den första gruppspelsmatchen då man slog tillbaka IK Uppsala med hela 4-0 och mot Morön skulle Dif fortsätta att producera framåt.

Redan efter tolv minuter nickade Sara Olai in 1-0 och sedan rullade det bara på för Djurgården. I halvtid var ställningen 2-0 och i andra halvlek skulle laget fortsätta ösa på. Först satte Tilde Lindwall vackert dit 3-0 och med drygt 20 minuter kvar utökade ytterbacken Fanny Lång till 4-0 genom att sätta dit en hörna direkt i mål.

Slutresultatet skrevs till 5-1 sedan Olai gjorde sitt andra mål i matchen med drygt fem minuter kvar.

Publicerad 2021-03-21 kl 15:53