Elm gav Kalmar segern - trots två utvisningar

Kalmar FF lyckades besegra Värnamo i svenska cupen – men det satt långt inne. På övertid slog Rasmus Elm in segermålet till 2-1 på en lurig frispark.

Det var Värnamo som öppnade målskyttet i mitten av första halvlek efter ett välplacerat skott Pär Cederqvist. Detta efter att KFF åkt på en tidig utvisning när Ole Söderberg fick lämna planen. I andra halvlek åkte även Stefan Larsson ut och därmed var det allsvenska laget reducerat till nio man.

Detta till trots blev det till sist seger för Kalmar. Först genom ett självmål från Värnamo, och sedan när Rasmus Elm i 85:e minuten slog in en frispark direkt till 2-1.

Publicerad 2016-02-20 kl 16:39