Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVENSKA CUPEN

Peking mot Johan Mjällbys VSK - se cupmatchen på C More

I kväll tar Johan Mjällbys Västerås SK emot IFK Norrköping i svenska cupens andra omgång. Matchen sänds på C More Fotboll.

Västerås SK, med förre landslagsspelaren Johan Mjällby som manager, är topplag i division 1 norra. Men under onsdagen väntar vad man själva på sin hemsida beskriver som "årets match". Man ställs nämligen mot regerande svenska mästaren IFK Norrköping på hemmaplan i svenska cupens andra omgång. Det lag som går vidare kommer att få spela gruppspel under våren 2017.

Pekings högerback Linus Wahlqvist är laddad inför matchen.

Så klart en jätteviktig match. Gruppspelet på våren blir som en försäsong även om det är tävlingsmatcher. Det är viktigt att få tävlingsmatcher så tidigt på säsongen. Vi ska göra allt vi kan för att finna mot Västerås, säger han till Norrköpings hemsida. 

IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson vill dock inte prata om "vinna eller försvinna".

- Vi pratar inte i sådana termer. Vi pratar om prestationen i sig och hur vi beter oss på planen. Men det är klart att den här typen av matcher är väldigt viktiga. Det är viktigt att vi fortsätter vara med i cupen och får bra matchning under försäsongen nästa år, säger Gustafsson till klubbens hemsida. 

Matchen mellan Västerås och Norrköping sänds på C More Fotboll. Avspark klockan 20.00 under onsdagen.

IFK Norrköpings trupp: Andreas Vaikla, Michael Langer; Henrik Castegren, Andreas Johansson, Linus Wahlqvist, Andreas Blomqvist, Nicklas Bärkroth, David Moberg Karlsson, Eric Smith, Marcus Falk Olander, Kalle Holmberg, Sebastian Andersson, Daniel Sjölund, Andreas Hadenius, Niclas Eliasson, Filip Dagerstål, Adin Bukva, Mohanad Jeahze

Publicerad 2016-08-24 kl 07:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons