TV: Björns ilska: "Helt sjukt att det är straff"

Rosengård fick en straff emot sig mot Vittsjö.
Nu kritiserar Nathalie Björn domarens beslut.
- Det är helt sjukt att det är straff, säger Rosengård-backen till C More.

Se intervjun och straffsituationen i spelaren ovan.

Rosengård tog under söndagen emot Vittsjö i premiären i svenska cupen. Första halvan av matchen var intensiv med två straffsparkar till 1-1 i halvtid.

Först fick Rosengård straff efter att Paulina Nyström knuffat Fiona Brown i ryggen, vilket Jelena Cankovic utnyttjade till 1-0, och sedan fick Vittsjö straff efter en duell mellan Clara Markstedt i Vittsjö och Jessica Samuelsson och Nathalie Björn i Rosengård. Därmed satte Fernanda Da Silva 1-1 i paus.

Nu är Rosengård-backen Nathalie Björn kritisk till att Vittsjö fick straff.

Hon (huvuddomaren Sara Persson) sa att Markstedt fick en knuff. Jag tycker att det är helt sjukt att det är straff, säger Björn till C More.

En stund efter straffen och Vittsjös mål blev Rosengårds tränare Jonas Eidevall uppvisad på läktaren efter ett samtal med domaren Sara Persson.

Rosengård avgjorde därefter matchen i andra halvlek och vann med 3-1 i cuppremiären.

Publicerad 2021-03-14 kl 16:24