TV: Elfsborgs första halvlek avgjorde - vidare i svenska cupen

Noll mål de sex senaste matcherna i allsvenskan.
Men mot Motala i svenska cupen hade Elfsborg inga problem med målskyttet och vann med 4-0.

I spelaren visas höjdpunkterna från matchen.

Elfsborg har en tuff tid bakom sig i allsvenskan och har inte gjort mål på sex matcher. Men i svenska cupen fick laget det att lossna och vann till slut med 4-0 borta mot Motala.

I den första halvleken satte Emir Bajrami dit 1-0 från nära håll. Målet kom efter fyra minuter och tidig uppförsbacke för hemmalaget från Östergötland. I mitten av första halvlek svarade bortalaget från Borås dessutom för tre snabba mål och avgjorde matchen.

Först satte Jesper Karlsson dit 2-0 i den 28:e matchminuten. Fem minuter senare kunde Arian Kabashi göra 3-0 och innan halvtidsvilan satte Emir Bajrami dit sitt andra mål för kvällen.

Resultatet från första halvlek stod sig sedan matchen ut och Elfsborg är alltså vidare till svenska cupens gruppspel som inleds i vår.