Värnamos målvakt Jonathan Rasheed stod i centrum.

Spela
Tumult bakom Värnamo-målet efter slutsignalen
Spela
Kenan Bilalovic gör 1-0 för Värnamo

20 minuter in i matchen mellan Helsingborg och Värnamo kom ett långt inlägg från höger, som Gustav Engvall mötte med vänstern.

Passningen inåt i banan hittade fram till Kenan Bilalovic. Han kunde enkelt stöta in 1-0 till gästande Värnamo.

- Det var öppet mål så det var bara att sätta dit den, säger Bilalovic till TV4 Play i paus.

Helsingborg missade chansen - eller snarare chanser - att kvittera, och ända in på tilläggstid blev det rafflande.

I den 94:e minuten var hemmalaget brännande nära 1-1, men Freddy Winsth räddade bollen på mållinjen innan målvakten Jonathan Rasheed lyckades fånga den.

När domaren blåste av strax därpå utbröt tumult vid Rasheeds mål, alltså på kortsidan där HIF-klacken stod.

Supportrarna skakade stängslet medan en hemmaspelare sprang fram till målvakten och uppmanade honom att gå därifrån.

Flera spelare och domarna löpte också dit och det blev irriterat innan Rasheed leddes bort från straffområdet.

- Vad händer här då? Tråkiga scener förstås. Det är frustrerat i supporterled, sa kommentator Rickard Jansson i TV4 Plays sändning.

Värnamos seger innebär sex poäng av sex möjliga efter två matcher. I gruppens andra match spelade Halmstad och Trelleborg 1-1.

Värnamo är vidare vid minst kryss mot Halmstad nästa helg. Helsingborg är utslaget.

Helsingborg: Arvidsson - Örn, Puack Rogne, Nilsson, Bengtsson - Loeper, Gigovic, Kjellnäs, Silva Rasmussen - Svanbäck, Muhsin

Värnamo: Rasheed - Winsth, Wenderson, Kotto, Bergh - Thern, Näsström, Engvall, Bustos - Johansson, Bilalovic