TV: Malmö vände och vann - två mål av Berget

Malmö FF hamnade i underläge mot Sirius. Men Jo Inge Berget vände på matchen. Med två mål tog han skåningarna till en 2-1-seger i svenska cupen.

Bortalaget fick en riktig drömstart på Malmö Idrottsplats och redan i den 5:e minuten kunde Kingsley Sarfo sätta Uppsala-laget i förarsätet.

Allan Kuhns mannar inledde sedan jakten på ett kvitteringsmål och i den 34:e minuten kom utdelningen.

På ett inspel från Anton Tinnerholm höll sig Jo Inge Berget framme och tryckte in målet som betydde 1-1.

Samme Berget satte sedan även 2-1 med kvarten kvar. Den här gången damp bollen ned precis framför fötterna på honom i straffområdet, och norrmannen stänkte in ledningsmålet.

Malmö FF: Wiland - Tinnerholm, Bengtsson, Arason, Yotun - Rodic, Christiansen, Lewicki, Eikrem - Berget, Kjartansson.

Sirius: Lekström, Larson, Pehrsson, Hopkins, Thor, Kapcevic, Bala, Andersson, Sarfo, Gustafsson, Eriksson.