TV: Rubensson med kanonmål när Kopparbergs/Göteborg tog sig vidare till cupsemi

Damallsvenskan

Kopparbergs/Göteborg är vidare i cupen efter seger mot Linköpings FC.
Och i matchen stod Elin Rubensson för ett riktigt kanomål.

Se Rubenssons mål i spelaren ovan.

Kopparbergs/Göteborgs mot Linköping var på förhand ett högintressant möte i svenska cupen och förutsättningarna inför matchen adderade också en del dramtik. Linköping var piskat att vinna för att ta sig till cupsemifinal medan kryss räckte för Göteborg.

Men Kopparbergs/Göteborg gick för full pott i gruppen och man vann mot Linköpings FC. Elin Rubensson öppnade målskyttet i den andra halvleken med ett riktigt kanonmål. Rubensson fick bollen precis vid ena straffområdeskanten, vände om och curlade in 1-0. Målet bäddade för seger och 20 minuter senare höll sig Rebecka Blomqvist framme och satte dit 2-0 och samma Blomqvist fastställde sedan 3-0 i matchens sista skälvande minuter. Därmed är Kopparbergs/Göteborg klart för cupsemifinal.

Publicerad 2019-03-10 kl 16:11

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.