TV: Talang med sina två första mål när Elfsborg gick vidare

Svenska cupen (herr)

Det blev en enkel seger för Elfsborg i svenska cupen.
Stenungsund besegrades med 3-0.

Allsvenska Elfsborg mötte division 2-laget Stenungsund under onsdagskvällen. En match som slutade med en planenlig vinst för Elfsborg.

Det skulle dröja ett bra ta i den första halvleken innan Elfsborg skulle spräcka nollan. Stenungsund gjorde det bra, men i den 38:e minuten skulle Jeppe Okkels ge bortalaget ledningen. Efter ett inspel från vänster kunde Okkels sätta dit bollen och ge Elfsborg ledningen.

Den första halvleken bjöd inte på mer, och slutade där med 1-0.

Efter tio minuter i den andra halvleken var det dags igen. Jeppe Okkels gjorde inga misstag  och satt sitt andra mål för matchen. Vilket även betydde hans andra mål för klubben totalt.

Stenungsund fortsatte att göra det svårt för Elfsborg, men i den 77:e minuter kom trean. Christopher McVey var framme och satt 3-0, vilket gjorde att Elfborg kunde slappna av helt och spela av resten av matchen som slutade 3-0.