TV: Trelleborg avslutade gruppspelet med 3-0-seger - Hümmet med mål och assist

Efter två raka förluster avslutade Trelleborg gruppspelet i svenska cupen på ett bra sätt.
Hemma mot Åtvidaberg blev det 3-0 efter tre mål sista halvtimmen.

Det var två lag som gjorde upp om att undvika sistaplatsen i grupp 5 i den svenska cupen när Trelleborg tog emot Åtvidaberg.

Det var TFF som efter två raka förluster skulle få avsluta med en seger. Efter en mållös första halvlek drog hemmalaget ifrån i andra.

En knapp kvart in i andra tog Trelleborg ledningen efter en snabb kontring där Deniz Hümmet friställde Zoran Jovanovic som kyligt rullade in bollen. Hümmet, nyförvärvet från Gefle, satte själv 2-0 i den 75:e minuten. Målet var anfallarens första i sin nya klubb.

I den 85:e minuten stötte Noah Christoffersson in slutresultatet 3-0 från nära håll.

Trelleborg slutade i och med segern trea i gruppen bakom Kalmar och Östersund.