Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

INNEHÅLL I SAMARBETE MED

Hammar och Carlsons nya gig: Fotbollskommentatorer

Hammar och Carlsons nya gig: Fotbollskommentatorer

När Malmö FF tar emot Hammarby IF på söndag den 17 september är det första gången en allsvensk match har tre renodlat partiska kommentatorer som var för sig kommenterar matchen utefter de tre möjliga slutresultaten 1, X och 2.

För hemmavinst kommenterar Malmö-supportern Filip Hammar, för oavgjort resultat kommenterar Bosse Petersson och för bortavinst kommenterar Bajen-fanatikern Magnus Carlson.

– Jäklar vad kul det ska bli att kommentera när Rosenberg stänker dit några kassar och MFF plockar tre pinnar, säger Filip Hammar.

I Oddsets ”Partiska kommentatorer” kommer fotbollsälskare att kunna följa matchen mellan Malmö FF och Hammarby efter vilket matchresultat man önskar eller har bettat på. Det är med passion, engagemang och utan en gnutta objektivitet som Filip Hammar kommenterar för Malmö, Magnus Carlson för Hammarby och Bosse Petersson för oavgjort resultat.

– Att betta på en match förhöjer upplevelsen och bidrar med lite extra nerv och pirr. Med ”Partiska kommentatorer” kan tittaren själv välja en kommentator efter vad han eller hon tror på, vilket gör matchupplevelsen ännu roligare, säger Eva Evesjö, kommunikationsansvarig på Oddset.

Filip Hammar är sedan tidigare van vid att uttrycka sina åsikter i podd och tv-program, även om det här inte liknar något han gjort tidigare:

– Malmö FF är min stora passion i livet och när jag bor utomlands så är di himmelsblå den största kopplingen jag har till Sverige. Att nu få äran att fullständigt partiskt kommentera en match, med hjärtat, ska bli lika roligt som att fira årets SM-guld, säger Filip Hammar.

Men riktigt så kul kommer inte Filip att ha under matchen, om Magnus får bestämma:

– Att följa Hammarby har varit en naturlig del av mitt liv sedan 1976 och jag försöker att se alla matcher på plats eller via TV. Att nu få kommentera en match ska bli väldigt skoj, speciellt eftersom jag kommer att ta med Hammarbylegendaren och min stora ungdomsidol Klasse Johansson som bisittare. Dessutom är matchen ett av säsongens prestigemöten och man vill alltid spöa MFF, det är sedan gammalt, säger Magnus Carlson.

För kommentatorproffset i sammanhanget, Bosse Petersson, blir matchen speciell:

– Det här är en rolig idé och blir ett nytt sätt för mig att kommentera. Jag önskar helst att domaren blåser av matchen direkt, annars kommer jag att heja på spel i mittplan och många och långa avbrott i form av inkast, hörnor och byten, säger Bosse Petersson. 

Kommentatorerna är gratis att lyssna på och går att följa på Oddsets Facebooksida och på fotbollskanalen.se. Matchstart är söndag den 17 september klockan 17:30.

De partiska kommentatorerna går att följa här:

http://www.facebook.com/oddset

http://www.fotbollskanalen.se/oddset

Publicerad 2017-09-07 kl 09:45
INNEHÅLL I SAMARBETE MED