Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

INNEHÅLL I SAMARBETE MED

Så blir du en vinnare på Stryktipset - fem snabba tips

Foto: Bildbyrån

Så blir du en vinnare på Stryktipset - fem snabba tips

Svenska Spels flaggskepp Stryktipset hade premiär redan 1934 – då med tolv matcher på kupongen. 1969 utökades kupongen till nuvarande format med 13 matcher.
Hösten 2010 höjdes återbetalningen från 49 till 65 procent och Stryktipset har ökat rejält i omsättning de senaste åren. Är Du ensam om 13 rätt garanteras alltid minst tio miljoner kronor i vinst. Här listar vi fem tips som kan göra Dig till en bättre Stryktips-spelare.

  • Var påläst. Läs matchrapporter, håll koll på skador och avstängningar. Och se hur lagens spelschema sett ut senaste tiden – och ser ut de närmaste veckorna. Kunskap om lagen sätter Dig i förarsätet.
  • Våga gå emot strömmen. Spikar Du de stora favoriterna och garderar de jämna matcherna blir det sällan någon vidare utdelning, även om Du har 13 rätt. Att chansspika lag i några jämna matcher och gardera ett par storfavoriter ger Dig bättre chans att få bra utdelning när raden väl sitter.
  • Håll koll på procenten. Jämför gärna kryssprocenten för varje tecken med oddsen för samma match hos Svenska Spel. Det hjälper Dig att hitta överskattade favoriter och spelvärda skrällar. Om omgångens största favorit är kryssad till 70 procent (motsvarar ett odds runt 1,40), och oddset för samma utfall är exempelvis 1,80, är det ett tydligt tecken på att spelarkollektivet överskattar favoriten.
  • Ha tålamod. Stryktipset innehåller 13 matcher med tre olika utfall i varje match. Det ger en stor mängd möjliga kombinationer och Du kan inte räkna med att få 13 rätt första veckan Du spelar. Spela långsiktigt och metodiskt så ökar Du chansen att någon vecka få in en fullträff.
  • Spela tillsammans. Familj, kompisgäng, arbetskamrater. Om man är flera som spelar tillsammans har man möjlighet till ett större system med fler garderingar – vilket ökar chansen att få 13 rätt. Och som ordspråket säger: Delad glädje är dubbel glädje.
Publicerad 2017-05-18 kl 08:00
INNEHÅLL I SAMARBETE MED