Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

A-laget mot B-laget på dagens landslagsträning

11å

MILANO MARITTIMA. Erik Hamrén talade om ett lugnt pass.
Det blev tvärtom.
Hetta, intensitet och tempo präglade andra passet. Här är rapporten, läs den nedifrån och upp:

Landslaget tränar igen inför landskampen mot Italien på onsdagskvällen.

ANNONS

13.00 En hel del av spelarna är inte nöjda utan det gnuggas avslut.

12.58 Erik Hamréns blåser av matchen och klappar själv. Mellan de äldre och de yngre talas det om hemma och borta efter segern.

12.57 Granqvist räddar igen och bryter igenom, frispelar Sebastian Larsson som skjuter bra - Eddie Gustafsson gör en handbollsparad.

12.56 Isaksson gör sig stor och räddar Hyséns läge. Tätt före har Toivonen haft chansen.

12.54 Granqvist räddar givet mål och tunnlar sedan Markus Rosenberg.

12.52 Sidbyte och det är 1-0 till gamlingarna.

12.49 Safari som spelar för de äldre dunkar in 1-0 bakom Isaksson. Bollen går ribba in.

12.48 Tajt spel över en planhalva.

12.45 Avslutar passet med spel och äldre vs yngre.

12.38 Spelet över hela planen är slut och nu väntar istället hörnor. Rasmus Elm slår dem. Kombo av zon och markering gäller. Bra hörnor av Hamrén.

ANNONS

12.34 Hamrén varnar för att det italienska laget kommer att flytta fram rejält påhejat av publik och det gäller att spela sig förbi det - då finns det många möjligheter framåt.

12.32 Safari får sig en instruktion om att han måste våga utmana från kanten, inte rull bak till Dorsin.

12.30 Hamrén bryter passet gång på gång och instruerar hur spelarna ska agera och vilka positioner de ska söka. Han är väldigt tydlig om hur han vill de ska löpa.

12.29 I dag är inte Kim Källström här och sköter offside. Därför viftar och skriker Majstorovic till Toivonen slutar spela på Rasmus Elms lyftning.

12.24 B-laget: Gustafsson - Wernbloom, Bjärsmyr, Granqvist, Wendt - G Svensson, R Elm - Holmen, Rosenberg, Djuric - Toivonen.

12.23 A-laget: Isaksson - Lustig, Mellberg, Majstorovic, Dorsin - V Elm, A Svensson - S Larsson, Elmander, Safari - Hysén.

ANNONS

12.21 Erik Hamrén snackar med alla spelarna för första gången under passet och drar lite hur han vill se spelet. Därefter kommenderar han in bollarna i mål.

12.19 Johan Elmander nickar ner bollen som Marcus Allbäck skickar fram och Bolton-anfallaren skojar om att den varit perfekt till Kevin Davies...som ju är partner i Bolton-anfallet.

12.18 Fullt förståeligt är det mycket vilja och ambition eftersom det är en ny förbundskapten, lik förbannat är det rätt kul att se drivet.

12.13 Imponerande att se Anders Svensson, Olof Mellberg och en del av de äldre tända till under träningen. De har gjort fler landskamper än de flesta ihop och ändå är de taggade.

12.11 Nu ersätter Holmén, Larsson, Djuric och Safari de fyra anfallarna.

12.10 På slutet hittar äntligen Toivonen rätt.

12.05 Toivonen, Rosenberg, Elmander och Hysén får träna avslut i stället. Det är Marcus Allbäck som kastar fram bollen från bakom ryggen på anfallarna och så ska de bara nypa till direkt. Hysén är het, annat med Toivonen som bomar och skriker både det ena och det andra.

ANNONS

12.04 Spelet i gång mot fyra små mål och direkt däckar Djuric backen Lustig i en tuff duell. Återigen bra intensitet och det är tydligt att alla vill visa den nya förbundskaptenen att de ska vara med.

11.58 Erik Hamrén släpper in Paul Balsom och nu gäller slalomlöpande, hoppande över små hinder och sprintande.

11.55 Lennart Ljung jobbar med målvakterna i andra änden av planen. Ihop med de andra två målvakterna skjuter de på den tredje.

11.53 Anders Svensson missar så att hans gäng tappar boll och han jagar sedan in i motståndarnas kvadrat och går hårt åt Markus Rosenberg.

11.51 En del spelare är missnöjda med Hamréns tolkning varvid den nye förbundskaptenen svarar: "Domaren gör fel ibland, bara att acceptera".

11.50 Maestro tunnlar sedan Wendt...

11.48 Daniel Majstorovic är rena Börje Salming när han står på linjen och blockar västarnas försöka att få över sina brytningar till den andra kvadraten. Gång på gång briljerar mittbacken. Överhuvudtaget en övning med mycket garv.

ANNONS

11.44 Erik Hamrén gastar på lirarna och berömmer kvaliteten när tio man rullar ut tre på den lilla ytan. Bra tempo och intensitet.

11.42 Hamrén samlar utespelarna för att förklara nästa steg av värmningen. Tio utespelare får väst och de andra tio kör utan. Nu väntar lir med one-touch i någon slags dubbel kvadrat där tre spelare jagar tio.

11.35 Återigen leder Hamrén uppvärmningen som är lite Friskis och Svettis och det är en del garv till klappövningarna.

11.30 Den nye förbundskaptenen leder träningen och nu är Rasmus Elm med efter att ha anslutit från U21-landslaget. Även Andreas Isaksson är på plats och totalt 23 spelare är i farten.

11.28 Lirarna bollar in på egen hand i väntan på att Erik Hamrén ska starta passet.

11.25 Landslaget får ånyo poliseskort, denna gång till en liten by utanför Milano Marittima och den andra träningen väntar. Inför avfärden gick Kim Källström runt och sa adjö, han återvänder till Lyon med krånglande ljumskar.

ANNONS
Publicerad 2009-11-17 kl 13:50

Streama alla matcher från VM-kvalet

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning.

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto