Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
10å

Agenten efter skadan: "Osäkert kring Wilhelmsson"

Chippen vill gärna lämna sin franska klubb Nantes, något som kanske blir svårare efter att han skadade sig mot Grekland.
- Jag vet inte hur detta påverkar hans framtid med Nantes, säger hans agent, Fabio Alho, med bekymrad röst till fotbollskanalen.se.

Trots sin fina höst i Deportivo La Coruña verkar det inte som om att de kommer köpa loss Christian Wilhelmsson från Nantes. Wilhelmsson har själv sagt till fotbollskanalen.se att han kan tänka sig att sitta av kontraktet med Nantes som sträcker sig ytterligare ett år.

Den svenske yttern har inte gjort någon hemlighet av att han gärna flyttar på sig eftersom hans tid i Nantes har varit allt annat än lyckad. Risken finns nu att det blir svårare att hitta klubbar som är intresserade av en värvning.

Fabio Alho hoppas att det inte ska bli några problem eftersom han tycker att skadan trots allt inte är så allvarlig och att Wilhelmsson bara behöver vila 4-6 veckor.
- Jag pratade med Christian igår efter matchen. Vi ska sätta oss ner efter EM om han stannar hela turneringen, eller tidigare om han lämnar i förtid, säger Fabio Alho till fotbollskanalen.se.
Har du varit i kontakt med Nantes, La Coruña eller några andra klubbar?
- Nej. Jag vet inte hur detta påverkar Christians framtid med Nantes eller med andra klubbar. Det är för tidigt att säga än så länge. Som det är nu är det Nantes som är viktigast; det är där han har kontrakt.

Publicerad 2008-06-11 kl 19:28
Annons
Annons
Annons