Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Bänkad och orolig: ”Folk börjar fatta att något har hänt”

EM i fara för Emir Bajrami - nu visar Twente-mittfältaren oro efter två starter på 16 matcher. Bajrami hoppas att Erik Hamrén ska visa förståelse för situationen.

 

– Folk börjar fatta att ­något har hänt. Jag hoppas­ att Erik Hamrén ser det också, säger Bajrami till Aftonbladet.

Emir Bajrami vill bort från Twente, och den tidigare Elfsborgsmittfältaren tror att hans starka vilja att lämna nu går ut över speltiden i Holland. Innan sista januari startade han i sex av åtta matcher. Efter sista januari har han fått starta i två av 16.

– Jag tror att det ligger ­högre upp i klubben och inte tränaren. Jag hade lite anbud från olika klubbar i januarifönstret och var tydlig mot klubben att jag ville sticka. Att jag inte trivdes här, säger Bajrami.

En flytt var också på gång i januarifönstret, till West Bromwich i England. Men affären frös inne, och Twente har dessutom hämtat in ersättare. Med en och en halv månad till EM i Ukraina känner Bajrami oro.

– Jag har haft ett snack med Erik­ (Hamrén) och han visste om att det fanns risk att det skulle bli så här. Så vi får se hur han lägger upp det. Jag fick äntligen ett inhopp mot AZ för två veckor sedan och gjorde mål direkt. I nästa match spelade jag inte en minut. Så folk börjar fatta nu att det inte är i min kvalité det brister utan att något har hänt. Jag hoppas att Erik ser det också.

Vad skulle EM betyda för dig?

– Allt. Det är det enda jag haft i mitt huvud. Det är EM. Till 99,9 procent kommer jag sticka härifrån och därför vore EM dessutom ett fantastiskt skyltfönster för mig.

 

Publicerad 2012-04-26 kl 09:31
Annons
Annons
Annons