Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Elm kan få chansen igen - "Aktuell för start"

Foto: Scanpix.

Erik Hamrén stöttar Rasmus Elm.

Rasmus Elm erkänner att han inte är hundra.

Saknar matcher och träning.

- Han kan vara aktuell för start, säger Erik Hamrén.

Inför returen mot Portugal har Erik Hamrén fullt upp med att tänka kring startelvan och matchplanen. Ska det bli några skiften? I så fall vilka?

- Självklart funderar jag på vad som är bäst. Hur ska vi starta? Hur ser det ut i andra halvlek? När behöver vi konstruktiva spelare? När behöver vi grovjobbare?

Först under matchdagen släpper Erik Hamrén den tänkta elvan. Däremot finns inga problem med de svenska spelarna som under måndagen tränade sista passet. Även Andreas Isaksson är spelklar.

- Han är okej, det är inga problem. Det är bra, hela truppen är hundra.

Hur ser du på att du startade med Rasmus Elm senast och som själv säger att han inte i hundra? Och är han aktuell på tisdag?

- Han är inte hundra för att göra det jobbet i 90 minuter men för mig gäller det att hitta balansen för vad som är bäst för laget. Han är kanske den mittfältare som är bäst defensivt när det handlar om att komma in i press och röra sig över stora ytor. Han gör ett fantastiskt jobb defensivt och sedan kan han göra det bättre offensivt men han kan vara aktuell för start.

När Sverige idag laddade inför returen verkade det inte heller som att Erik Hamrén kommer att ändra i startelvan. På den sista träningen var Anders Svensson ratad, enligt Expressen och Aftonbladet.

Den internationella pressen undrade om det är för stort tryck på Zlatan Ibrahimovic:

- Jag vet inte, du får fråga honom, men jag tror inte det för han har varit på den här nivån länge. För oss är det inte en match som är Zlatan mot Ronaldo utan Sverige mot Portugal.

Publicerad 2013-11-18 kl 13:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons