Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Elmander inbytt och utbytt - skadad i foten

Sverige

I 57:e minuten byttes Johan Elmander in för Zlatan Ibrahimovic och fick därmed en chans att visa att han är en man för startelvan i EM-premiären mot Grekland. Det blev dock ett kort inhopp. Efter blott 18 minutersspel byttes han ut igen med en fotskada.

I och med Henrik Larssons återkomst i landslaget fick Johan Elmander en svår konkurrent om en av anfallsplatserna i Sveriges EM-startelva.

I dag mot Ukraina fick han i andra halvlek chansen att visa förbundskaptenerna att det var honom de skulle satsa på när Sverige EM-spelar i sommar. Det gick inte riktigt som han tänkt sig. På grund av en fotskada fick han bara 18 minuters speltid efter att ha bytt av Zlatan Ibrahimovic; och blev sedan utbytt mot Marcus Allbäck.

Det var i 72:a minuten Elmander gick av planen för omplåstring efter att ha tagit sig åt sin högerfot. Han kom in igen tillsynes okej. Men, efter ytterligare tre minuter var det slutspelat.

ANNONS
- Det kommer inget besked förrän imorgon om Johans skada, säger Lars lagerbäck till fotbollskanalen.se.

- Jag fick en smäll på hälbenet. Sen när jag skulle skjuta knäpper det till i hälen, det gör lite ont, sade Johan Elmander i en intervju i TV3 efter matchen.
- Svårt att säga hur allvarligt det är. Det är lite svullet.

Publicerad 2008-06-01 kl 21:12
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto