Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
10å

Elmander inbytt och utbytt - skadad i foten

I 57:e minuten byttes Johan Elmander in för Zlatan Ibrahimovic och fick därmed en chans att visa att han är en man för startelvan i EM-premiären mot Grekland. Det blev dock ett kort inhopp. Efter blott 18 minutersspel byttes han ut igen med en fotskada.

I och med Henrik Larssons återkomst i landslaget fick Johan Elmander en svår konkurrent om en av anfallsplatserna i Sveriges EM-startelva.

I dag mot Ukraina fick han i andra halvlek chansen att visa förbundskaptenerna att det var honom de skulle satsa på när Sverige EM-spelar i sommar. Det gick inte riktigt som han tänkt sig. På grund av en fotskada fick han bara 18 minuters speltid efter att ha bytt av Zlatan Ibrahimovic; och blev sedan utbytt mot Marcus Allbäck.

Det var i 72:a minuten Elmander gick av planen för omplåstring efter att ha tagit sig åt sin högerfot. Han kom in igen tillsynes okej. Men, efter ytterligare tre minuter var det slutspelat.
- Det kommer inget besked förrän imorgon om Johans skada, säger Lars lagerbäck till fotbollskanalen.se.

- Jag fick en smäll på hälbenet. Sen när jag skulle skjuta knäpper det till i hälen, det gör lite ont, sade Johan Elmander i en intervju i TV3 efter matchen.
- Svårt att säga hur allvarligt det är. Det är lite svullet.

Publicerad 2008-06-01 kl 21:12
Annons
Annons
Annons