Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Elmander om kramkalaset med Terim och publikens hyllning - hetare än Zlatan i Turkiet

Foto: Scanpix

Johan Elmander

ANKARA. Johan Elmander hyllades på uppvärmningen - och kramades med legendariske tränaren Faith Terim.
- En fantastisk person som jag står väldigt nära, säger han.

Zlatan Ibrahimovic är den största stjärnan i det svenska landslaget, men inte i Turkiet. Efter två och ett halvt år i Galatasaray är Johan Elmander otroligt populär i Turkiet. Under landslagssamlingen har turkisk media nästan bara frågat saker om Elmander och på matchprogrammets omslag fanns en stor bild på anfallaren som nu spelar i Norwich.

Johan Elmander började på bänken men när det var dags för uppvärmning hyllades han av publiken på 19 mai-Stadion - och efter slutsignalen bjöd svensken på kramkalas med Turkiets förbundskapten Faith Terim, som han hade som tränare i Galatasaray.

- Vi pratade om gamla minnen och så. Han är en fantastisk person som har ett väldigt gott hjärta som jag står väldigt nära och har en bra kontakt med, säger Elmander.

Du är stor och populär i Turkiet?

- Ja, det verkar som jag har gjort något bra här.

De kom fram och kramade dig innan matchen?

- Ja, exakt. Det är mina kompisar. Jag trivdes väldigt bra här, det gjorde jag verkligen och jag fick många vänner och jag trivs fortfarande väldigt bra här.

Du hyllades på uppvärmningen?

- Ja, exakt. Det är jätteroligt. Det är skoj när man är uppskattad.

Johan Elmander spelade hela den andra halvleken och efter slutsignalen analyserade han matchen så här:

- Vi ska absolut inte vara nöjda. Första halvlek, chockstart. Två ganska enkla mål får vi emot oss. Sedan krigar vi oss in mer och mer, framför allt i första halvlek. Avslutade helt okej, säger han.

- Andra halvlek är ett sömnpiller. Det händer inte så mycket och vi får inte igång något spel. Det är mycket långbollar och upp och kriga. Lite som Olas mål, det är bara slump så kommer det en chans. Men det kanske blir så när man gör många byten. Men vi tar med oss att vi måste bli bättre på många saker.

Publicerad 2014-03-06 kl 06:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons