POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Födelsedag och plats i U21-landslaget för DMK: "Oväntat"

David Moberg Karlsson blev under fredagen, som var hans födelsedag, uttagen i det "yngre" U21-landslaget.
- Det är självklart oväntat, säger anfallaren.

Just nu är David Moberg Karlsson het. Den 21-årige svensken har gjort mål i de två senaste matcherna för FC Nordsjælland och under fredagen blev han uttagen i det "yngre" U21-landslaget, av förbundskaptenen Jens Gustafsson.

"DMK" får alltså inte chansen i det U21-landslag som förbereder sig för EM i Tjeckien i sommar, men väl i det U21-landslag som har siktet inställt på EM 2017.
- Jag har inte varit med förut så det är självklart oväntat. Men det var en härlig överraskning - och på min födelsedag. Jag har spelat i landslaget upp till P19, men jag har aldrig gjort en U21-landskamp. Så det blir kul att få testa på, säger Moberg Karlsson till Frederiksborg Amts Avis.

Den förre IFK Göteborg-spelaren menar att han inte alls funderat över U21-landslaget under den senaste tiden.
- I början, när min goda vän Ludwig (Augustinsson, FC Köpenhamn) kom med i U21-landslaget, tänkte jag på det. Men efter att jag inte blev uttagen på ett helt år och har jag inte tänkt på det.

- Det här ger mig lite mer självförtroende. Men det är det som jag gör för FC Nordsjælland som gör mig till en bättre spelare. Det här är bara en rolig överraskning och det blir en fin erfarenhet, avslutar Moberg Karlsson.

Publicerad 2015-03-21 kl 08:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå