Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Fotbollskanalens läsare: Bänka Isaksson och in med Jonas Olsson

Över 11000 röster talar sitt tydliga språk. Fotbollskanalens läsare har utsett sin startelva till tisdagens kvalmatch mot Moldavien.

Som alltid när Sverige spelar landskamp är det en viktig detalj som blir en stor snackis: Startelvan. Inför matchen mot Moldavien har framför allt två punkter varit på tapeten. Den ena är backlinjen där flera nyckelspelare saknas, vilket öppnar för andra att ta chansen. Den andra är målvaktsposten – efter att Johan Wiland imponerat i FC Köpenhamn.

Vi frågade er läsare hur ni ville se Sverige lösa de kniviga frågorna, och svaret var glasklart: Andreas Granqvist och Jonas Olsson ska formera mittlås och Johan Wiland ska ta platsen i mål i stället för Andreas Isaksson.

Johan Wiland fick 60 procent av rösterna. Andreas Granqvist fick 57 procent av rösterna om att ha mittbacksplats nummer ett - och Jonas Olsson 49 procent i frågan om mittbacksplats nummer två. Olsson var därmed långt före konkurrenterna Almebäck och Antonsson.

Den mest omtvistade platsen var annars anfallspositionerna. Zlatan Ibrahimovic fick 57 procent av alla röster både på nummer 10-rollen och som spjutspets. Johan Elmander och Alexander Gerndt var tvåa på respektive roll och Elmander fick fler röster, vilket gjorde att han fick ta nummer 10-rollen-

Läsarnas elva:
Wiland; Lustig, Granqvist, Olsson, Wendt; Källström, Wernbloom; S Larsson, Elmander, Bajrami; Ibrahimovic

Diskutera nedan - rätt eller fel?

Publicerad 2011-03-29 kl 08:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons