POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Hamrén hyllade Safari: Kul att höra!

Foto: Scanpix

Behrang Safari.

RÅSUNDA. På presskonferensen efter Sverige-Brasilien (0-3) lyfte förbundskaptenen Erik Hamrén bland annat fram Behrang Safari. Något som gladde vänsterbacken.
- Det är kul att höra, säger han till fotbollskanalen.se.

Behrang Safaris landslagssituation har varit allt annat än optimal sedan debaclet borta mot Holland för snart två år. Ikväll fick han starta i Martin Olssons frånvaro och efter matchen förklarade Erik Hamrén att han var nöjd med vänsterbacken som inte gjorde några misstag.
- Det är kul att höra. Jag var okej. Kanske att jag kunde stått upp bättre någon gång men jag försökte stänga på kanten och tycker att det gick okej, säger han.

Hur var det att möta brassarna?
- Det var en tuff match. De hade bollen mycket och vi fick jaga. Samtidigt skapar vi två, tre solklara målchanser och jag vet inte hur mycket Brasilien skapar egentligen. Så vi hade kunnar göra några mål, men det var tufft.

I motståndet fanns spelare som Oscar och Lucas som i sommar sålts för otroliga summor, och Neymar som värderas skyhögt, är det något som man tänker på när man möter dem?
- Nej, man tänker inte så. Visst vet man ju om det innan men under matchen händer det aldrig att man stannar upp och tänker "jävlar, han är värd så mycket". När det är match så kör man bara.  

Publicerad 2012-08-15 kl 23:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå