Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Hamrén njuter av Mellbergs och Majstorovics välkomnande

Erik Hamrén njuter av segern mot Bosnien & Hercegovina - och lagandan.
- Redan första dagen satt våra två debutanter och käkade lunch med Olof (Mellberg) och Daniel (Majstorovic), säger Hamrén dagen efter matchen.

Förbundskapten Erik Hamrén har all anledning att vara nöjd med sitt jobb. I går vann landslaget med 4-2 mot Bosnien & Hercegovina och från och med tisdag är han dessutom heltidsanställd förbundskapten. När han möter media på söndagen så förtydligas den bilden när han pratar om efterspelet till segern.

- Det var självklart en trevlig kväll. Den avslutades med två goda cigarrer. Jag och Mackan stod på balkongen, säger han.

Vad pratade ni om?


- Självklart så pratade vi om matchen, men vad vi sa håller vi för oss själva. Vi gör så efter segrar och vi tog en cigarr efter matchen mot Wales också, men den här var betydligt godare.

Vad hade du för känslor i går?
- Det var kul att göra debut på Råsunda som förbundskapten och det var en fin inramning. Men det viktigaste för mig var att attityden var rätt och att vi jobbar som ett lag. Det gjorde vi även när vi hade lite problem i första halvlek och det var det bästa svaret jag fick i går.


Vad är du mest nöjd med?

- Jag är mest nöjd med attityden. Att vi verkligen jobbar som ett lag. Så har det varit hela lägret och jag har berömt de äldre spelarna som har tagit väldigt bra hans om de nya killarna. Redan första dagen satt våra två debutanter och käkade lunch med Olof (Mellberg) och Daniel (Majstorovic). Det värmde i mitt tränarhjärta.

Har du sett matchen igen?


- Nej, Jag ska titta på den nu i eftermiddag.

Publicerad 2010-05-30 kl 14:33
Annons
Annons
Annons