Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Hamrén om Dahlins nobb: "Hade hellre sett honom här"

Foto: Scanpix

Johan Dahlin

CHIANG MAI. Johan Dahlin nobbade landslaget för att träna hemma - och tror inte att det skadar chanserna att spela i Blågult.

- Jag ser hellre att man är med här, säger Erik Hamrén till fotbollskanalen.se.

När det svenska landslaget landade i värmen i Chiang Mai för åtta dygns läger med två matcher och många träningar och teoripass så befann sig Johan Dahlin hemma i Sverige.

 

Malmö-målvakten valde att tacka nej - och tror inte att det skadar hans möjligheter att nå landslaget:

- Nej, jag känner att för att nå dit måste jag ta nästa steg och det är därför jag stannar hemma för att träna för fullt och koncentrera mig på det, sa Dahlin till fotbollskanalen.se i förra veckan.

Förbundskapten Erik Hamrén har inte talat med målvakten utan det har Marcus Allbäck och målvaktstränaren Lasse Eriksson skött, men säger:

- Jag ser hellre att man är med här men stänger aldrig några dörrar för spelare. Är Johan Dahlin tillräckligt bra för landslaget så får han vara med. 

- Men jag ser hellre att man är här än att man är i Malmö och tränar. Som jag sagt från början som förbundskapten, att om man ska vara med i landslaget så ska mana vara motiverad till hundra procent och fokuserad på att ge allt.

Istället för Johan Dahlin kallade landslaget in Oscar Jansson som varit flera år i Tottenham och därefter spelat för Shamrock Rovers innan han gick till nyblivna superettanlaget Örebro SK.

- Det känns otroligt kul, nästan surrealistiskt. Det är ett fint kvitto på allt jobb man lagt ner, sa Jansson till Örebros hemsida

Publicerad 2013-01-19 kl 11:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons