Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Hamrén: Vi gör det vi ska

Prestationen var okej på det stora hela. Men lika lite som någon annan kunde Erik Hamrén vara nöjd trots 5-0 (0-0) mot San Marino.
-Vi missar för mycket. Det måste vi jobba på.

-Vi gör det vi ska och vinner med 5-0. Det är inte lätt att åka ned hit och vinna stort och det kan bli jobbigt om man inte får utdelning,

Det dröjde över en timme innan Kim Källström spräckte nollan på Stadio Olimpico. Alldeles för lång tid, enligt Hamrén.
-Tittar man på antalet skapade målchanser hade vi fler än när Holland vann med 11-0. Men i kvalitén på avslutningarna är vi inte tillräckligt bra.

-Det har vi inte varit i de senaste två matcherna, till skillnad från matcherna vi spelade mot Moldavien och Finland i våras, fortsatte förbundskaptenen.

Flera resultat i de övriga grupperna gick Sveriges väg i kampen om att bli bästa grupptvåa (går direkt till EM-slutspelet).
Den biten hade Hamrén kort efter matchen inte koll på.

Om utgångsläget inför de avslutande kvalmatcherna mot Finland (Helsingfors, 7 oktober) och Holland (Råsunda, 11 oktober), sade han:
-I mina drömmar hade vi vunnit de här två matcherna. Nu gjorde vi inte det och nu blir det tuffare. Men vi har hela tiden sagt att vi ska försöka gå till EM, inte på vilket sätt.
-Det grämer en tränare att om vi hade vunnit mot Ungern, som jag tycker att vi borde ha gjort eftersom vi var det bättre laget, hade vi haft ett jätteläge.

TT

Publicerad 2011-09-06 kl 23:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons