Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Han kan bli Hamréns skräll - svenska elvan 11.45

Foto: AP

Pierre Bengtsson

Ingen Mikael Lustig mot Tyskland. Erik Hamréns oväntade lösning kan bli att låta Pierre Bengtsson spela högerback, skriver Sportexpressen.

Klockan 11.45 får vi facit, när startelvan offentliggörs.

Mikael Lustig är skadad och kommer inte till spel mot Tyskland. Tidigare har Adam Johansson vikarierat för Lustig som även saknades mot Kazakstan.

Johansson hade varit det naturliga valet för Hamrén men enligt Sportexpressen testades en ny lösning på dagens stängda träning. Istället för Johansson fick Pierre Bengtsson som normalt spela vänsterback kliva över på högerkanten och spela med den tänkta startelvan.

När fotbollskanalen.se träffade honom på söndagen ansåg han själv att det kunde vara läge för speltid. Inte minst med tanke på hur han klarat sig i Champions League-spelet med FCK under hösten.

- Jag känner inte att jag är så långt efter (Martin Olsson). Jag möter Juventus hemma och Real borta och gör det bra så känner jag att man möter sådana spelare där så är det ett plus här i landslaget att man kan spela på den nivån med det tempot så tror jag att man kan klara av det här i landslaget också, säger han.

- Det har gått bra. Fantastiskt att få spela Champions League. Med den gruppen vi fick också är det fantastiska matcher. Det var inte så många som trodde att vi skulle ta poäng mot Juventus och det var ju bra gjort. Vi har fortfarande chans att komma trea i gruppen så det är roligt att mätas på den nivån och att det har gått bra för min egen del ger ju ett extra självförtroende såklart.

Expressen skriver även att Ola Toivonen blir den som kliver in och tar den avstängde Zlatan Ibrahimovics plats i laget.

Klockan 11.45 presenteras startelvan på svenska fotbollförbundets hemsida.

Publicerad 2013-10-15 kl 07:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons