Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Hrgota redo att ersätta Zlatan: "Annars borde jag inte vara här"

Skadade Zlatan Ibrahimovic är osäker på spel inför mötet med Ryssland.
Branimir Hrgota är beredd:
- Det är klart att jag måste vara redo, annars borde jag inte vara här, säger han till fotbollskanalen.se.

Sverige möter Ryssland i EM-kvalet på torsdag kväll och det är ett stort frågetecken kring Zlatan Ibrahimovic. Lagkaptenen har problem med en hälsena och har inte spelat för Paris SG sedan mötet med Lyon 20 september och har missat fyra matcher.

Förbundskapten Erik Hamrén säger att man ska testa Zlatan antingen under tisdagen eller onsdagen men vill inte ge sig in i olika scenarier.
- Jag vill inte spekulera i det, min förhoppning är att han kan spela, men jag har en plan B men det får ni se senare i veckan.

När Marcus Berg är skadad, Markus Rosenberg har tackat nej och Tobias Hysén är ratad så är anfallsbesättningen Ola Toivonen, Johan Elmander och Branimir Hrgota.
- Det är inget snack om att han är en av våra bästa spelare och han drar vår trupp. Det är svårt att ta hans plats men det ska vi kunna lösa, vi har bra spelare, säger Branimir Hrgota.

- Det är klart att alla inte gjort mål men jag är här också, glöm inte mig. Jag har gjort bra prestationer de sista matcherna även om jag inte gjort mål och jag har gjort mål också och har en bra statistik.

Du är beredd?
- Det är klart att jag måste vara redo, annars borde jag inte vara här.

- Startar jag där gör jag mitt bästa och förhoppningvis ta chansen. Sedan ska jag inte ha för stora förhoppningar, för även om man gör fyra mål så tror jag Zlatan får spela när han är tillbaka. Får man chansen gäller det att ta den, men sedan gäller det framför allt att lära sig att spela bredvid honom.

Vilken är din bild av Ryssland?
- Inte så jättebra koll på dem. Innnan hade man bättre koll med Pavlytjenko och Arshavin men i dag har jag inte koll på dem.

Publicerad 2014-10-06 kl 17:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons