Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Ingessons vädjan: "Ni måste hjälpa mig att slutföra boken"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Självbiografin om Klas Ingesson har släppts. Med anledning av det gästade i dag Tomas Brolin och Kennet Andersson Malou efter 10 på TV4 för att prata om boken och det sista mötet med sin goda vän - ett möte där Ingesson bad vännerna om hjälp med boken.
- Han sa: "Ni måste hjälpa mig att slutföra den", säger Tomas Brolin

Den 29 oktober förra året avled den förre landslagsspelaren och Elfsborgstränaren Klas Ingesson efter att ha kämpat mot blodcancer i fem år. Innan Ingesson dog hade han arbetat på självbiografin "Det är bara lite cancer" tillsammans med journalisten Henrik Ystén, en bok som nu har släppts.

I dag gästade därför Ingessons goda vänner Tomas Brolin och Kennet Andersson Malou efter 10 på TV4 för att prata om boken, hur Ingesson var som fotbollsspelare och kamrat och deras sista möte kort innan han avled.

Kennet Andersson träffade Ingesson en dag innan Tomas Brolin och Lasse Eriksson hälsade på i Ödeshög. Efter det mötet trodde inte Andersson att vännerna skulle få träffa Ingesson dagen därpå.

- Jag trodde inte han skulle överleva det, för då var han i en svacka. Det var inte många minuter jag kunde prata med honom. Då var han väldigt skör och hade ont, men det var en väldigt fin stund. Det var ingen tvekan om att det var farväl som gällde, säger Andersson.

När Tomas Brolin träffade Klas Ingesson för att ta farväl fick han för första gången höra talas om den bok som Ingesson och Ystén hade jobbat med. Ingesson bad då sina vänner om hjälp.

- Han sa "Ni måste hjälpa mig att slutföra den. Henrik kommer ringa er så jag hoppas att ni ställer upp", berättar Brolin i Malou efter 10.

Se hela intervjun med Brolin och Andersson i klippet ovanför.

Publicerad 2015-03-18 kl 13:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons