Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
10å

Isaksson : Det är dags att börja om

Andreas Isaksson har tröttnat på Manchester City. Han bryr sin inte ens om att invänta vem som blir lagets näste tränare.
- Det är inte så troligt att jag kommer att få spela, säger han till fotbollskanalen.se.

I sommar ska Andreas Isaksson lämna Manchester City och hitta en ny klubb. Det är han helt övertygad om.
- Jag tror och hoppas att de är villiga att släppa mig i och med att jag inte har fått spela, säger han och tillägger:

- Men de kommer väl försöka suga ut så mycket som möjligt. Men jag har ju sagt att jag vill gå.

Händer något just nu? - Jag har inte hört någonting. Det är min agent som sköter det. Är det något som är intressant så frågar han ju mig.

Om det dyker upp en klubb under EM, går det då att lösa allt praktiskt under mästerskapet? - Kommer det upp något bra så får man väl se, men det är klart att det blir svårt att lösa eftersom vi har det tajt med tid just nu.

Kan du komma att invänta en ny tränare i City? - Nej, det är dags att börja om. Joe Hart är en väldigt bra målvakt också och han kom ju med i Englands landslag nu så det är inte så troligt att jag kommer att få spela.

Är Galatasaray ett alternativ? - De har varit intresserad innan, men just nu har jag inte hört något. Man vill komma till ett lag som vinner. Men det viktigaste är att hitta en lugn och stabil klubb där det inte händer allt för mycket.

Passar verkligen turkisk fotboll bra om du vill ha stabilitet och lugn? - Nja, det kanske det inte gör. Men de är ju ett bra lag i alla fall.

Har du pratat med Tobias Linderoth om Galatasaray? - Ja, det har jag. Han trivs bra. Han har sagt att det är en bra klubb.

Skulle det bli skönt att byta brittiskt regn mot turkisk sol? - Ja, det är klart att det vore skönt (skratt) men jag tror inte jag kan hålla på och välja utifrån vädret eller något sådant.

Hur resonerar du när du ska skriva på kontrakt. Blir det kortare nu när du upplevt att sitta fast utan att få spela? - Nej, det skrivs ofta tre eller fyra år och det blir väl så igen.

Publicerad 2008-06-01 kl 21:13
Annons
Annons
Annons