Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

JUST NU - Taggad Källström: "Vi är kapabla att slå Frankrike"

KIEV. Sverige är ute ur EM - men Kim Källström säger att motivationen finns där.
- Handlar om att avsluta jobbet och förbereda oss för VM-kvalet.

Sverige har en match kvar i EM även om landslaget redan är utslaget ur turneringen. Frankrike väntar i den sista matchen och Kim Källström säger att spelarna vill avsluta bra.
- Det är förvånansvärt bra trots att vi är i en sits som inte är den vi hade hoppats på. Vi hade väntat och laddat länge för det här och nu handlar det om att avsluta jobbet och börja förbereda oss för ett VM-kval, säger mittfältaren.

Är det för fansen eller för er själva?
- Både och. Stödet som vi haft av alla svenska fans har varit fantastiskt och det kommer många till matchen och det är en stor källa till motivation att spela.

Kan man nå nivån som det varit om det gällt något?
- Ärligt talat så tror jag det är svårt att nå exakt den nivån som vi hade haft om vi hade spelat för att gå vidare, men det betyder inte att vi inte kommer väl förberedda och att vi inte är kapabla att slå Frankrike.

Hur ser du på att ni nobbade en ledig dag för att träna i går?
- Tränaren gav oss möjligheten men jag tror att alla kände att vi är här för att spela och att det är normalt att träna och komma tillbaka fysiskt efter Englandsmatchen. Vi är för att spela, och det visar vår inställning att vi vill spela bra i morgon och spela bra i VM-kvalet.

Publicerad 2012-06-18 kl 16:37
Annons
Annons
Annons