Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Källström kan flytta i sommar – Lyon har inte erbjudit förlängning

SOLNA. I sommar kan Kim Källström byta klubb. Var han hamnar hänger mycker på säsongsavslutningen tror han.
- Givetvis är det avgörande för mig personligen, säger han.

Kim Källström kan hitta en ny klubb i sommar. Han har då ett år kvar på kontraktet och Lyon måste sälja honom om de inte vill riskera att han går som Bosman. Lyon har inte erbjudit någon förlängning, berättar mittfältaren och på frågan om han i vill förlänga avtalet tvekar han.
- Svarar jag ja på det så skriver ni att jag vill förlänga och så är det inte. Det finns egentligen inget nej på någon fråga heller. Allt är möjligt, säger han.

- Det är viktigt att inte låsa sig vid något för det blir sällan som man tänkt sig.

Är du sugen på att testa något nytt?
- Det är möjligt, men det är inte heller så att jag måste göra det. Jag är gärna kvar i Frankrike också. Man får se vad som händer och sedan väga för och nackdelar med allting. Det är svårt att bolla med det nu när jag inte vet.

Överlag vill Källström inte säga så mycket om sin framtid. Orsaken är att allt är väldigt ovisst. Säsongsavslutningen kan bli avgörande för var han eventuellt hamnar.
- Det är inget jag kan tänka på nu. Vi är inne i en väldigt avgörande period just nu med klubblaget och med landslaget, givetvis är det ju det för mig personligen också då. Sedan får vi se. Verkligheten är väldigt speciell med många spelare som sitter på utgående kontrakt nu.

Publicerad 2011-03-27 kl 23:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons