POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
10å

Kim spelar gärna med Anders Svensson: En bra lösning

Kim Källström mot Anders Svensson har sedan VM 2002 varit ett odödligt samtalsämne. Nu kan det vara slut om Anders Svensson tar den defensiva mittfältsrollen i EM.
- Anders har spelat där några gånger och gjort det jättebra. Det är en bra lösning, säger Kim Källström till fotbollskanalen.se.

Kim Källström är trött på tjafset om honom och Anders Svensson. Att Elfsborgsspelare då tar den defensiva platsen på mittfältet tycker han passar bra så länge Linderoth är skadad.

- Det kan leda till att jag spelar så det är ju positivt för mig personligen om det leder till mer speltid. Men samtidigt jag hoppas ju att jag ska få spela på grund av mina kvaliteter.

Men det förutsätter nästan att Linderoth är skadad. Är det inte jobbigt att gå runt och hoppas, men samtidigt inte hoppas, att en lagkamrat blir skadad?

- Man vill alla väl och därför blir man ju väldigt ledsen för de som blir skadade, men samtidigt finns alltid skador och avstängningar som påverkar laget och det finns alltid någon bakom. Det är alltid så och man är så van vid det eftersom man lever i en sådan värld hela tiden. Det är ju som det är, även om det alltid är tråkigt för den som drabbas.

Publicerad 2008-05-29 kl 09:32
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå