Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

KLART: Ännu fler svenska kvalmatcher i TV4

TV4-Gruppen har säkrat rättigheterna till ytterligare två EM-kvalmatcher i fotboll nästa år - Ungern-Sverige den 2 september och Finland-Sverige den 7 oktober.

Visningssrättigheterna till de två EM-kvalmatcherna i fotboll nästa år mellan Ungern-Sverige fredagen den 2 september och Finland-Sverige fredagen den 7 oktober är säkrade av TV4-Gruppen. Sedan tidigare har TV4-Gruppen rättigheterna till de tre EM-kvalmatcherna Sverige spelar på hemmaplan under 2011, mot Moldavien tisdagen den 29 mars, Finland tisdagen den 7 juni och VM-finalisten Holland tisdagen den 11 oktober.

- Vi ser fram emot ett kvalfyllt fotbollsår med vårt populäraste landslag alla kategorier, säger Hans Pekkari, sportchef TV4-Gruppen.

De nya rättigheterna, som förvärvats från agenten Sportfive, innebär att TV4-Gruppen fortsätter satsningen på svensk landslagsfotboll på både herr- och damsidan. Sedan tidigare är det klart att samtliga landskamper på hemmaplan under åren 2011-2015 för herr-, dam- och U21-landslagen sänds i TV4:s kanaler.

TV4-Gruppen har även de exklusiva rättigheterna till samtliga matcher i sommarens VM för damer i Tyskland.

TV4-Gruppen har sedan tidigare rättigheterna till herrarnas EM i Polen och Ukraina 2012 tillsammans med Canal Digital och Sveriges Television samt till herrarnas VM i Brasilien 2014 tillsammans med Sveriges Television. Redan nu är det klart att TV4 sänder såväl EM-finalen 2012 samt VM-finalen 2014.

Fotbollskanalen.se

Publicerad 2010-10-12 kl 10:14
Annons
Annons
Annons