Kolla in - så heta är ALLA landslagsaktuella svenskarna inför trupputtagningen

Sverige

På tisdag tar Erik Hamrén och Håkan Ericson ut sina landslagstrupper.
Fotbollskanalen.se har kollat hur det gick för flera av utlandsproffsen i deras senaste ligamatcher - hetast av alla var Albin Ekdal som i söndags gjorde tre mål mot Inter.

Andreas Isaksson
Släppte in ett mål när hans Kasimpasa spelade 1-1 mot Trabzonspor. Efter fyra omgångar är Kasimpasa obesegrat och har sex poäng. Isaksson har släppt in fem mål.

Kristoffer Nordfeldt
Spelade hela matchen och höll nollan när Heerenveen besegrade ligaledaren PSV med 1-0. Heerenveen ligger fyra i Eredivisie, en poäng efter PSV.

Johan Dahlin
Stod i hela matchen när Genclerbirligi besegrade Balikesirspor med 3-1. Genclerbirligi har fått en bra start på ligaspelet och har sju poäng efter fyra omgångar.

Pierre Bengtsson
Spelade hela matchen när FC Köpenhamns match mot Sönderjyske slutade 1-1. Efter nio omgångar har FCK tre segrar, tre oavgjorda och tre förluster.

Mikael Antonsson
Spelade också hela matchen för FCK i 1-1-mötet med Sönderjyske.

Andreas Granqvist
Det blev 90 minuter för Granqvist när Krasnodar besegrade det ryska jumbolaget Arsenal Tula med 3-0. Efter nio omgångar har Krasnodar sjutton poäng.

Martin Olsson
Spelade hela matchen när Norwich besegrade Blackpool med 3-1 på bortaplan. Efter nio omgångar leder Norwich The Championship.

Albin Ekdal
Helgens svensk var Albin Ekdal. Den centrala mittfältaren gjorde ett äkta hattrick när Cagliari besegrade Inter med 4-1 på bortaplan.

Kim Källström
Var med hela matchen när Spartak Moskva spelade 0-0 borta mot ligaledaren Zenit. Spartak Moskva ligger femma efter nio omgångar.

Sebastian Larsson
Spelade hela matchen som central mittfältare i Sunderlands 0-0-möte med Swansea. Efter sex matcher har Sunderland fem poäng och ligger på femtonde plats.

Jimmy Durmaz
Började på bänken men kom in efter 60 minuter när Olympiakos förlorade med 0-1 mot Atromitos. Efter fem omgångar har Olympiakos tio poäng.

Erkan Zengin
Spelade från start men blev utbytt efter 82 minuter när Eskisehirspor spelade 1-1 mot Besiktas. Efter fyra omgångar har Zengins lag fem poäng.

Zlatan Ibrahimovic
Är hälskadad och spelade inte i PSG:s 1-1-match mot Toulouse. PSG och Zlatan har börjat säsongen svagt och har tre segrar och fem oavgjorda efter åtta omgångar.

Mattias Johansson
Började på bänken mot Ado Den Haag. Kom in direkt i den andra halvleken och 27 minuter senare satte han 2-1. AZ vann med 3-2 och har efter sju omgångar tolv poäng.

Nabil Bahoui
Spelade hela matchen och gjorde AIK:s mål i 1-1-mötet med Elfsborg. Det var Bahouis andra match efter skadan som han fick under den förra landslagssamlingen.

Emil Forsberg
Gjorde tre mål när Malmö FF besegrade Mjällby med 4-1. MFF ångar på mot guldet och Forsberg har nu gjort 13 ligamål.

Johan Elmander
Spelade från start men blev utbytt efter 61 minuter när Bröndby fick en poäng mot Esbjerg. Matchen slutade 2-2 och nu har Bröndby elva poäng efter åtta omgångar.

Branimir Hrgota
Startade och spelade fram till 1-0-målet när Mönchengladbach besegrade Paderborn med 2-1. Blev utbytt i den 85:e minuten. Efter sex omgångar har Mönchengladbach tolv poäng och ligger tvåa i Bundesliga, två poäng efter Bayern München.

Tobias Hysén
Med elva minuter kvar fastställde Hysén slutresultatet till 1-1 mot Guizhou Renhe. Efter 26 omgångar ligger Hyséns Shanghai femma i ligan, 21 poäng efter ettan Guangzhou Evergrande.

Ola Toivonen
Spelade från start men blev utbytt i den 61:e minuten när Rennes förlorade med 1-2 mot Bordeaux. Habibou ersatte Toivonen och gjorde Rennes enda mål. Rennes har åtta poäng och är två poäng före jumbolaget Guingamp.

Niklas Hult
Spelade hela matchen när Nice bortaslog Monaco med 1-0. Har spelat central mittfältare under sin första tid i Frankrike.

Jonas Olsson
Utanför West Bromwich trupp för andra matchen i rad. I de matcherna har WBA vunnit med 1-0 och 4-0.

Pontus Wernbloom
Var avstängd när CSKA Moskva besegrade bottenlaget Ural med 4-3. CSKA ligger tvåa i ligan.

Per Nilsson
Utanför FC Köpenhamns trupp. Har haft problem med baksidan av ena låret.

Mikael Lustig
Är ljumskskadad och var utanför truppen när Celtic besegrade ST. Mirren med 2-1.

Rasmus Bengtsson
Spelade hela matchen när Twente besegrade Utrecht med 3-1. Efter sju omgångar ligger Twente fyra i ligan och har tretton poäng.

Alexander Kacaniklic
Fixade en poäng när han gjorde FC Köpenhamns mål i 1-1-matchen mot Sönderjyske. Spelade hela matchen.

John Guidetti

Gjorde två mål när Celtic besegrade St.Mirren med 2-1.

Muamer Tankovic
Satt på bänken när AZ besegrade Ado Den Haag med 3-2.

Marcus Olsson
Har tagit över platsen som vänsterback efter att brorsan Martin flyttade till Norwich. Och det går bra. Marcus Olsson har fått en hel del beröm i inledning på säsongen och i 2-2-matchen mot Watford spelade han hela matchen och svarade för en målgivande passning.

Oscar Hiljemark
Opererade höften i veckan och blir borta ett tag.

Joel Ekstrand
Började på bänken men kom in efter 88 minuter när hans Watford spelade 2-2 mot Blackburn.

Mathias Ranegie
Började på bänken, kom in efter 73 minuter när Millwall förlorade med 1-2 mot Huddersfield.

Emir Bajrami
Spelade i cupen i veckan men ingen av svenskarna var med i Panathinaikos ligamatch i helgen.

Pontus Jansson
Satt på bänken under hela matchen när Torino spelade 1-1 hemma mot Fiorentina. Torino körde med Nikola Maksimovic och Kamil Glik som mittbackar.

Kristoffer Peterson
Efter tre matcher från start fick Peterson sitta på bänken i hela matchen när Utrecht förlorade med 1-3 mot Twente.

Rasmus Lindgren
Spelade hela matchen när Groningen besegrade Willem II med 1-0. Nu har Groningen tolv poäng efter sju matcher.

Dino Islamovic
Kom in i den 80:e minuten när hans Groningen vann med 1-0 över Willem II.

Samuel Armenteros
Inget mål för Armenteros när hans Willem II förlorade med 0-1 mot Groningen.

Isak Ssewankambo
U21-landslagets spelare har imponerat i den holländska ligan, mot Ajax fick han 77 minuter när hans Nac Breda förlorade med 2-5.

Behrang Safari
Spelade hela matchen när Basel fick 1-1 mot Thun. Basel leder ligan och har 22 poäng efter tio omgångar.

Dusan Djuric
Spelade hela matchen för sitt Aarau i 1-2-förlusten mot Grasshopper.

Samuel Holmén
Började på bänken men kom in efter 68 minuter när hans Bursaspor besegrade Rizespor med 1-0.

Oscar Wendt
Spelade som vanligt hela matchen för sitt Mönchengladbach. I helgen blev det 2-1 mot Paderborn.