POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
10å

"Lagerbäck avgår" – Vem tar över?

Enligt uppgifter kommer förbundskapten Lars Lagerbäck tillsammans med Roland Andersson avgå från sina poster med omedelbar verkan efter den sista kvalmatchen mot Albanien. Redan nu har ersättarna listats.

- Vi kommer att agera rätt snabbt efter Albanien-matchen, säger förbundsbasen Lars-Åke Lagrell till Sport-Expressen.

Det var meningen att VM i Sydafrika 2010 skulle bli Lars Lagerbäck sista mästerskap med landslaget. Jakob Poulsen i Danmark ville annat och sköt Sverige bort från VM-drömmen. Enligt uppgifter väljer nu Lagerbäck att lämna sin post efter din sista kvalmatchen mot Albanien.
- Jag vill inte svara på den frågan, men det kan du nog göra själv. Vi har sagt att vi kommer att sätta oss ner ganska snabbt efter matchen mot Albanien och ta en ordentlig diskussion, säger Lars-Åke Lagrell.

Redan nu finns fyra tilltänkta ersättare till mannen som fört Sverige till fem raka mästerskap. Däribland återfinns Hasse Backe. Han som i dagarna nobbade nedflyttningshotade Djurgården.

I övrigt ligger Rosenborgs succétränare, Erik Hamrén, högt i kurs. Men den som möjligtvis står närmast på tur är U21-tränaren Jörgen Lennartsson. Lennartsson som tillsammans med Tommy Söderberg utförde stordåd i somras med det svenska U21-landslaget.

Till sist har Sport-Expressen valt att lyfta in Sven-Göran Eriksson på listan av potentiella ersättare. Detta känns dock mindre troligt med tanke på hans nya uppdrag som sportchef för Notts County

Publicerad 2009-10-11 kl 12:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå