Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Lagrell besviken över regeringens nonchalerande

Lars-Åke Lagrell är oerhört besviken till att ansökan till EM-slutspelet 2016 avslogs av den svenska och norska regeringen.
– Den politiska viljan finns helt enkelt inte, säger han till fotbollskanalen.se.

Ansökan om ett EM-slutspel 2016 i Sverige och Norge avslogs idag av de båda regeringarna. De vill inte ge några statsgarantier till EM-arrangemanget och förbundsordförande Lars-Åke Lagrell är nu oerhört besviken till det ställningstagandet.
– I regeringsförklaringen stod det klart och tydligt att man ville att Sverige skulle arrangera de största evenemangen. Nu är vi med i slutspurten för kanske det största som finns och så säger de att den politiska viljan inte finns, berättar han för fotbollskanalen.se.

Lagrell var aldrig tveksam till att satsa med de pengar som förbundet gjorde i och med EM-ansökan, men nu är han väldigt förvånad till det motstånd som de möttes av och att det tog slut redan här.

Förbundsordföranden själv hann inte vara med på presskonferensen efter mötet i Norge och vet inte exakt hur de politiska representanterna formulerade sig till varför ansökan avslogs.
– Jag vet inte hur de formulerar sig officiellt men till förbunden gav de ett tydligt besked under mötet – den politiska viljan finns inte, säger Lars-Åke Lagrell.

Publicerad 2009-12-09 kl 16:58
Annons
Annons
Annons