POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
10å

Lagrell har inte ringt Backe: Innebär inte att jag inte vet vad han vill

Lars-Åke Lagrell har talat med Sven-Göran Eriksson.
Men inte med Erik Hamrén eller Hans Backe:
- Betyder inte att jag inte vet vad Backe vill, säger förbundsbasen till fotbollskanalen.se.

Helgens telefonsamtal från Lars-Åke Lagrell till Sven-Göran Eriksson och hans agent Lars Sternmarker har gett kraftiga rubriker.

- Ah, jag har inte erbjudit jobbet, säger Lars-Åke Lagrell till fotbollskanalen.se.

- Det handlar om att rita upp en karta över dem som är aktuella på olika sätt så att vi vet vilken vi ska fråga när det är dags.

- Om jag nu tar Erik Hamrén som exempel så kanske det handlar om information om att han är bunden till Rosenborg, att han vill eller inte och i så fall måste lösas.

Att förbundsbasen inte ringt Hans Backe eller Erik Hamrén förstärker känslan av att ”Svennis” är hetast, men Lagrell säger att det inte stämmer:

- Jag har inte ringt Backe, det är rätt, men det innebär inte att jag inte vet vad Backe vill eller tycker om jobbet och vad han vill ha.

Klart är att förbundets styrelse pekat ut en kandidat som man vill ha i första hand, sedan är det uppbackat av alternativ.

- Vi har en huvudkandidat och sedan ett andra alternativ och ett tredje alternativ och det är ju inte alls säkert att det blir huvudkandidaten av olika anledningar, säger Lagrell.

- När vi sedan går tillbaka till styrelsen och exempelvis redovisar varför vi frågat alternativ två så måste vi förklara varför det inte blev något med huvudalternativet.

Publicerad 2009-10-19 kl 13:03
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå