POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
10å

Lagrell om ”Svennis”: Vi ska ta reda på vad han kostar

Han tros vara för dyr för det svenska förbundet, men enligt förbundsbasen Lars-Åke Lagrell har man inte uteslutit Sven-Göran Eriksson från listan av tänkbara förbundskaptener.
- Han kanske är beredd att anpassa sig till den svenska lönenivån, säger Lagrell till webb tv-programmet Laul Calling.

Arbetet med att hitta en ny förbundskapten är inlett, och som fotbollskanalen.se kunde berätta igår har förbundsstyrelsen dragit upp linjerna för arbetet med att tillsätta ersättarna till Lars Lagerbäck och Ronald Andersson.

Enligt Lars-Åke Lagrell är Sven-Göran Eriksson en av de kandidater man tittar på, men först gäller det att ta reda på om ”Svennis” överhuvudtaget är intresserad, och om det går att lösa ekonomiskt.
- Han kanske vill komma tillbaka till Sverige, avsluta sin fotbollskarriär med att vara förbundskapten och är beredd att anpassa sig till den svenska lönenivån. Det ska vi ta reda på, säger Lagrell i programmet Laul Calling på sportbladet.se

Lagrell understryker att man inte har råd att matcha de löner som ”Svennis” haft tidigare, men tillägger att ”Svennis” inte är i behov av pengar, och därför kanske kan tänka sig att gå ner i lön.

Publicerad 2009-10-16 kl 10:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå