Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

LÄSARNAS ELVA: ”Ändra inget, Lagerbäck”

Läsarna har röstat: De vill att Sverige ställer upp mot Malta med samma lag som startade mot Ungern.

När fotbollskanalen.se:s läsare får rösta om hur Sveriges lag ska se ut är de sällan, eller snarare aldrig överens med Lars Lagerbäck. Men den här gången finns det en god chans att det kommer att råda enighet mellan er läsare och förbundskaptenen.

I den omröstning som anordnades efter matchen mot Ungern har ni röstat fram följande startelva:
Andreas Isaksson; Mikael Nilsson, Daniel Majstorovic, Olof Mellberg, Behrang Safari; Rasmus Elm, Kim Källström; Anders Svensson, Samuel Holmén; Johan Elmander, Zlatan Ibrahimovic.

Det vill säga exakt samma som startade mot Ungern. På de flesta positionerna var det inget snack om vem som skulle spela, men på ett par ställen var det jämnt.

Bland annat på högerbacksplatsen. Mikael Nilsson vann före Mikael Lustig med blott fyra procentenheters marginal, 42 procent av rösterna mot 38 för Lustig.

Ännu jämnare var det i anfallet. 40 procent av läsarna röstade på ett anfallspar med Johan Elmander och Zlatan Ibrahimovic, medan 39 procent ville se Zlatan tillsammans med Marcus Berg.

Nu återstår det att se hur Lars Lagerbäck formerar sin startelva. Matchen ser du här på fotbollskanalen.se, eller på TV4, med start 18:30.

Publicerad 2009-09-09 kl 00:24
Annons
Annons
Annons