Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
10å

Ljungberg spelade på sprutor: Ville verkligen vara med

För en dryg månad sedan fick Fredrik Ljungberg revbenet brutet. Mot Ukraina gjorde han comeback - med både bedövningssprutor och ett specialskydd. - Jag ville verkligen spela, säger han till fotbollskanalen.se.

Efter paus klev lagkaptenen Fredrik Ljungberg in på planen. Första insatsen sedan han blev trampad av en Newcastle-back i bröstet.

Något som gjort att han inte kunnat träna för fullt.

- Jag har fortfarande ont i revbenet men jag ville spela, säger Ljungberg som fick bedövningssprutor för att kunna vara redo för match.

- Lite ont gör det nu, blir nog mer när bedövningen släpper.

Fredrik Ljungberg räknar med att vara helt spelklar till EM-premiären och han körde faktiskt en stund utan skydd mot Ukraina.

- Brukar ha det i en tröja men nu var det fasttejpat och jag tappade det och fick spela utan sista tio. Men det var lite Hawaii-spel så det gjorde inget.

Hur ser du på det risiga svenska spelet?

- Vi tappade balansen i laget. Vissa är heta och vill visa vad de kan göra. Men det blir viktigt att hålla balansen i EM.

- Vi gick friskt framåt på mitten och det blev Hawaii.

Vad betyder det inför EM?

- Det var ju bra att vi fick reda på det nu och inte senare. Viktigast i ett genrep är att man får en genomkörare och att ingen blir skadad.

Revbenet klarade sig - nu är du given alltså?

- Ja, hahahahaha.

Publicerad 2008-06-02 kl 00:00
Annons
Annons
Annons