Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ljungberg spelade på sprutor: Ville verkligen vara med

Sverige

För en dryg månad sedan fick Fredrik Ljungberg revbenet brutet. Mot Ukraina gjorde han comeback - med både bedövningssprutor och ett specialskydd. - Jag ville verkligen spela, säger han till fotbollskanalen.se.

Efter paus klev lagkaptenen Fredrik Ljungberg in på planen. Första insatsen sedan han blev trampad av en Newcastle-back i bröstet.

Något som gjort att han inte kunnat träna för fullt.

- Jag har fortfarande ont i revbenet men jag ville spela, säger Ljungberg som fick bedövningssprutor för att kunna vara redo för match.

- Lite ont gör det nu, blir nog mer när bedövningen släpper.

Fredrik Ljungberg räknar med att vara helt spelklar till EM-premiären och han körde faktiskt en stund utan skydd mot Ukraina.

- Brukar ha det i en tröja men nu var det fasttejpat och jag tappade det och fick spela utan sista tio. Men det var lite Hawaii-spel så det gjorde inget.

ANNONS

Hur ser du på det risiga svenska spelet?

- Vi tappade balansen i laget. Vissa är heta och vill visa vad de kan göra. Men det blir viktigt att hålla balansen i EM.

- Vi gick friskt framåt på mitten och det blev Hawaii.

Vad betyder det inför EM?

- Det var ju bra att vi fick reda på det nu och inte senare. Viktigast i ett genrep är att man får en genomkörare och att ingen blir skadad.

Revbenet klarade sig - nu är du given alltså?

- Ja, hahahahaha.

Publicerad 2008-06-02 kl 00:00
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto