Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Maestro säker på spel i EM: Krävs mer för att peta mig

Daniel Majstorovic var petad mot Danmark och gjorde det matchavgörande självmålet mot England. Ändå är han säker på att han får spela i EM.

Först petad - sedan syndabock. Daniel Majstorovic själmålade på Wembley och utmanas på allvar av Jonas Olsson om platsen bredvid Olof Mellberg i den svenska backlinjen. Men han känner sig fortfarande säker på sin startplats.
- Jag har spelat hela kvalet och det krävs mer än en match för att peta mig, säger han till Expressen.

Olof Mellberg lär inte rubbas ur den svenska startelvan. På positionen bredvid har länge Andreas Granqvist varit det givna valet efter Daniel Majstorovic. Men Granqvist har fått mindre speltid efter klubbytet till Genoa och Jonas Olsson är fortsatt given i West Bromwich i Premier League.
Majstorovic har haft svårigheter i Celtic och nu har flera röster höjts om att Jonas Olsson borde få chansen på allvar i landslaget. Mot Danmark fick Olsson starta tillsammans med Olof Mellberg och hyllades efteråt för sin insats. Igår mot England spelade Majstorovic hela matchen, halva med Mellberg och halva med Olsson. Men han tror inte att det kommer att spela så stor roll.
- Jag har presterat tidigare. De här två matcherna mot Danmark och England blir inte avgörande.

Publicerad 2011-11-16 kl 08:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons