Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Nilsson: Portugal underskattar inte oss

PORTO. Lars Lagerbäck anser att Portugal är överlägset Sverige om man ser spelar för spelare. Hans rankning är 8-3 till Portugal.
- De tre är jag, Micke och Isaksson, säger Anders Svensson.

Det skrattades en hel del under den sista svenska presskonferensen inför VM-kvalet mot Portugal. Anders Svensson och Mikael Nilsson underhöll när de fick frågan om vilka de tre spelarna i Sverige som Lars Lagerbäck rankar högre än portugiserna.
- Vi två och Isaksson. Jag kan inte tänka mig något annat. Inte många som har Mickes överstegsfint och min styrka i luften, säger Svensson och garvar.

Vad betyder det för dig att du inte ens spelat en tävlingsmatch?
- Jag var i samma fysiska form när vi mötte Brasilien i mars förra året. Jag är förberedd på att springa mycket och sparka ner lite portugiser och vinna lite boll.

Även om portugiserna är ett betydligt mer stjärnspäckat lag så tror inte Mikael Nilsson att Sverige får någon en fördel av att bli underskattat.

Han tror inte att Ronaldo o Co underskattar Sverige.
- Nej, det tror jag inte de gör. Nej.

Vad tror du ni tappar på att Sveriges största stjärna, Zlatan Ibrahimovic, inte är med?
- När det gäller spelidé så ändrar det inget. Men du tappar en spelare med en oerhörd individuell skicklighet som kan avgöra matcher på egen hand, men det är inget vi planerar att han ska göra, utan det bara gör han.

Publicerad 2009-03-27 kl 17:32
Annons
Annons
Annons