POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Pontus Jansson skadad - Hamrén avvaktar med besked

Foto: Scanpix

CHISINAU. Pontus Jansson är osäker inför EM-kvalet. Mittbacken fick skadeproblem med höften.
- Tränar han inte i dag är det en risk att han inte spelar, säger Erik Hamrén.

Sverige flög till Chisinau under torsdagen och när man körde sista träningen på matcharenan Zimbru Stadium så saknades Pontus Jansson. Mittbacken stod bredvid och kollade på när resten av truppen tränade.

- Han tränade fullt i går och fick problem med höftböjaren och vi valde att inte ta någon risk i dag och vi får avvakta morgondagen, säger Erik Hamrén på presskonferensen på matcharenan.

Vad tror du?

- Jag ska inte tro men tränar han inte i dag är det en risk att han inte spelar.

I tisdags lämnade Mikael Antonsson återbud och det såg ut som om Pontus Jansson skulle få chansen att spela EM-kvalet mot Moldavien. Den förre MFF-backen som flyttat till Torino spelade mot Frankrike med Andreas Granqvist och paret har matchats på träningarna.

Allt talar nu för att en matchotränad Erik Johansson får kliva in från start på Zimbru Stadium och det utan att ha spelat någon match ihop med Andreas Granqvist. Något av en rysare för Erik Hamrén som fått se två mittbackar försvinna under samlingen.

- Jag har spelat med Pontus, Erik och Filip och vi har varierat en hel del på träningarna, men spelade match med Pontus mot Frankrike och det gick bra men det är bra konkurrens och Erik har gjort det bra i Malmö FF, säger Andreas Granqvist.

Publicerad 2015-03-26 kl 17:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå