Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Raiola om PSV:s hot mot Toivonen: "Hotet finns inte längre, vi känner ingen press"

Foto: Bildbyrån

PSV har pratat om att skicka ner Ola Toivonen till reservlaget.
Nu ångrar man sig.
- Hotet finns inte längre, säger Mino Raiola till Voetbal International.

Ola Toivonen har inte skrivit på ett nytt kontrakt med PSV Eindhoven och ett tag markerade klubben genom att hålla svensken utanför laget. Men efter ett tag togs han till nåder och den senaste tiden har han fått speltid.

I måndags gick PSV återigen ut i media och sa att svensken måste ta ett beslut innan helgen då han åker tillbaka till Sverige för playoffmötet med Portugal – annars skulle han skickas ner till reservlaget. Men 27-åringen har fortfarande inte sagt hur han vill ha det – och nu menar agenten Mino Raiola att det inte är någon brådska.

- Vi hade ett bra samtal med PSV. Hotet eller vad du vill kalla det för är borta, det finns inte längre. PSV inser att man måste bedöma det sportsliga värdet och inte om han vill förlänga sitt kontrakt eller inte, säger Raiola enligt Voetbal International.

- Status just nu är att vi jobbar på en lösning. Det finns en grund för ett fortsatt samarbete. PSV har kommit med ett förslag som Ola överväger. Om han tänker i en vecka, tio dagar eller i tre veckor har ingen betydelse. Vi känner ingen press. Han kommer i alla fall inte komma med ett besked innan landskampen.

Ola Toivonens kontrakt med PSV går ut i sommar.

Publicerad 2013-11-09 kl 09:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons