POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Ranegies hån mot Hamrén: "Let them win the whole shit"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Erik Hamrén ratade Mathias Ranegie i landslaget.

Malmöstjärnan svarar - med ett hån på twitter.

Som fotbollskanalen tidigare rapporterat valde förbundskaptenen att inte plocka in någon ersättare på forwardssidan, trots att såväl Markus Rosenberg som Alexander Gerndt och Johan Elmander saknas till onsdagens möte med Brasilien på Råsunda.

En spelare som varit med i diskussionen var annars Malmö FF:s Mathias Ranegie, men Hamrén anser inte att han kommer till sin rätt i Sveriges nuvarande 4-2-3-1-system.

- Det är en duktig spelare som gör det bra i allsvenskan i år och även i fjol. Han har varit med på en vinterturné och gjorde ett bra intryck som person.  Men det är inte den spelartyp som jag vill ha som nia. Det är mer en djupledsgående spelare som jag vill ha. Och som nummer tio ser jag Zlatan (Ibrahimovic) och Ola (Toivonen) som bättre, sade tränaren till fotbollskanalen.se under måndagen.

Ranegie blev irriterad över den motiveringen och förklarade att han därmed tackar nej till landslaget – även om någon av dess representanter hör av sig i ett senare skede.

– Ja, tillsvidare i alla fall. Han (Hamrén) behöver inte ringa mig till januariturnén. Det kan jag säga redan nu, sade 28-åringen till tidningen.

Och senare på kvällen gick Ranegie ytterligare ett steg längre i sin kritik. På twitter lade han ut en länk till ett klipp som fotbollskanalen.se filmade vid en presskonferens Erik Hamrén höll i Ukraina tidigare i somras. Där svarar Hamrén på frågor från engelska journalister – och nu tycks Ranegie vilja göra sig lustig över förbundskaptenens språkkunskaper.

Se klippet här ovanför!

Publicerad 2012-08-13 kl 22:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå