POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
10å

Rosenborg provocerat av Lagrell: ”Frågar svenskarna om förhandlingar säger vi nej”

Rosenborg uppskattar inte Lars-Åke Lagrells besök hos Erik Hamrén.
- Ett provocerande tillvägagångssätt, säger Rosenborgs klubbdirektör Nils Skutle.

På måndagen besökte Svenska Fotbollsförbundets ordförande Lars-Åke Lagrell Rosenborgs tränare Erik Hamrén för att diskutera jobbet som ny svensk förbundskapten.

”Informella samtal” kallar Lars-Åke Lagrell det – men det köper inte Rosenborg som tycker att Svenska Fotbollförbundet kör med osjyssta metoder.
- Vi reagerar starkt på Lars-Åke Lagrells och det svenska förbundets metoder. Vi kan inte neka Erik Hamrén att ta ett snack med någon när han är ledig, men detta var ett fem timmar långt möte med pressen väntande utanför, säger Nils Skutle till rbk.no.

- Lagrell säger efteråt att de ska ha flera möten. Ett provocerande tillvägagångssätt och det som ser ut som något helt annat än informella samtal, fortsätter Skutle och understryker än en gång att Hamrén har kontrakt med Rosenborg även nästa år och att man avser att fullfölja det.

I norska tidningen Verdens Gang går Nils Skutle ett steg längre och skickar en signal till Lars-Åke Lagrell och det svenska förbundet.
- Frågar svenskarna om förhandlingar med oss säger vi nej, säger han.

Lagrell i sin tur låter sig inte skrämmas av Rosenborgs brösttoner.
- Jag hörde att Rosenborg har stimmat om att det borde ha tagits i en annan ordning men det håller jag inte alls med om. Vi kan ju inte börja prata med Rosenborg förrän vi vet att Erik är intresserad och vi kan inte heller kontakta Rosenborg förrän vi vet om vi kan komma överens med Erik. Därefter är det läge att prata med Rosenborg, sade han till fotbollskanalen.se på måndagskvällen.

Publicerad 2009-10-27 kl 09:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå